was successfully added to your cart.
Chleb
15 listopada 2018

Lechem, Brot, Chleb,לחם „Panis nove vitae” -Chleb zdrowego życia.

Lechem, Brot, Chleb,לחם „Panis nove vitae” -Chleb zdrowego życia. Chleb od najdawniejszych czasów był niezbędnym…
Read More
Chleb
15 listopada 2018

Jaki dodatki dodaje się do pieczywa? Czy włosy ? odpowiedz na inf. w programie TV

Na włosach wszelakich i fryzjerstwie się nie znam i nie wiem, jakim zamysłem Pana uczestniczącego…
Read More
Chleb
15 listopada 2018

Z ziarnem jest jak z super-samochodem – jak nie umiesz jeździć, to rozbijesz go na pierwszym skrzyżowaniu.

Rozmowa Mistrza Branży  Od ziarenka do bochenka w wersji polskiego BIO Ekspert w branży zbożowej,…
Read More
Przepisy kulinarneZdrowie
15 listopada 2018

Owady „jadalne”. Moja odpowiedz do gazety.

Owady „jadalne”. Moja odpowiedz do gazety. …..w Ameryce południowej były to np. suszone termity saute…
Read More
Przepisy kulinarneZdrowie
15 listopada 2018

Matka natura a Ortho –kuchnia wg. Sadkiewicza

Matka natura a Ortho –kuchnia „Energia nie powstaje z niczego i bez śladu nie znika,…
Read More
DziczyznaPrzepisy kulinarne
15 listopada 2018

„Capreolus” –Sarna kozioł majowy w kulinariach

„Capreolus” –Sarna kozioł majowy w kulinariach   Maj, to jeden z piękniejszych miesięcy w roku.…
Read More
Uncategorized
15 listopada 2018

Król puszczy-Jeleń szlachetny!    

Król puszczy-Jeleń szlachetny!                                       (Dr Józef Sadkiewicz) Już sama nazwa brzmi dostojnie. Najbardziej znanym przedstawicielem jeleni…
Read More
Przepisy kulinarne
15 listopada 2018

Drób w kulinariach-KACZKA.

Drób w kulinariach-KACZKA. Dr Józef Sadkiewicz Rozpoczęcie polowania na kaczki uświadamia mi, że nadchodzi małymi kroczkami…
Read More
Przepisy kulinarne
13 sierpnia 2018

Sezon na grzyby. Jak je przyrządzać?

Jak przyrządzać grzyby? Zwykle pierwsze w sezonie pokazują się kurki, które rosną w lesie aż…
Read More
Przepisy kulinarne
27 maja 2018

Rabarbar –Sezon kompotów czas zacząć!

Rabarbar –Sezon kompotów czas zacząć! Dzisiaj moja propozycja. Delikatny kompot z powiewem kwaskowatego rabarbaru i…
Read More