Skip to main content
Kalendarz szkoleń
Szkolenia, które już się odbyły
-
Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł- Mały dzik”
Instytut Sadkiewicza CPKZ
24 maja 2022 do 25 maja 2022
10:00 do 18:00
-
„Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-05-17 9:00
wtorek, 9:00 do 16:00
-
Szkoleniem w zakresie pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion oleistych – rzeczoznawca (próbobiorca)
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-05-11 9:00
środa, 9:00 do 14:00
-
„Czy z tej mąki będzie dobry chleb?” – Szkolnie w zakresie kontroli jakości mąki.
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-05-10 9:00
wtorek, 9:00 do 16:00
-
Czekadełka – Amuse-bouche-nauka przygotowywania ciasta i wypiek!
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-05-07 10:00
sobota, 10:00 do 18:00
-
Bądź Królem “Food Trucka”- Nauka wypieku Bułek do “Burgera”, Pity oraz Hot Doga!
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-04-23 10:00
sobota, 10:00 do 18:00
-
Szablon szkolenia
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
2022-03-21 12:43
poniedziałek, 12:43 do 12:43
-
Kontrola jakości ziarna i mąki w “PIGUŁCE” szkolenie 1 dniowe
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-02-15 9:00
wtorek, 9:00 do 16:00
-
Kontrola jakości ziarna i mąki w “PIGUŁCE”
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2021-04-12 9:00
poniedziałek, 9:00 do 16:00
-
Ocena jakości ziarna i kontrola zbóż w punktach skupu
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2021-04-01 9:00
czwartek, 9:00 do 17:00
-
Kontrola jakości ziarna i mąki w “PIGUŁCE”-ustal indywidualny termin szkolenia
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
2021-02-21 9:00
niedziela, 9:00 do 16:00
-
Nowość indywidualne zajęcia 1/1 : Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż- umów się na termin szkolenia
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
2020-09-07 9:00
poniedziałek, 9:00 do 17:00
-
Nowość!! Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku i ustal indywidualny termin szkolenia
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-09-01 9:00
wtorek, 9:00 do 17:00
-
Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku
Ascobloc
2020-08-24 10:00
poniedziałek, 10:00 do 18:00
-
Nowość indywidualne zajęcia 1/1 : Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż- umów się na termin szkolenia
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
2020-08-12 9:00
środa, 9:00 do 17:00
-
Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-08-10 10:00
poniedziałek, 10:00 do 18:00
-
2 dniowe szkolenie-„Jagnięcina-Baranina-Rodzima rasa” Rozbiór na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych -Wrzosówka
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-06-23 9:00
wtorek, 9:00 do 17:00
-
Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-06-20 10:00
sobota, 10:00 do 18:00
-
3 dniowe szkolenie-Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych m.in. Złotnicka Pstra
Instytut Sadkiewicza CPKZ
19 czerwca 2020 do 21 czerwca 2020
10:00 do 17:00
-
3 dniowe szkolenie-Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych m.in. Złotnicka Pstra
Instytut Sadkiewicza CPKZ
18 czerwca 2020 do 20 czerwca 2020
10:00 do 17:00
-
3 dniowe szkolenie-Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych m.in. Złotnicka Pstra
Instytut Sadkiewicza CPKZ
17 czerwca 2020 do 19 czerwca 2020
10:00 do 17:00
-
Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-06-06 10:00
sobota, 10:00 do 18:00
-
Ashanti Łódź- Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł”
Ashanti Szkoła kulinarna Łódz
4 czerwca 2020 do 5 czerwca 2020
10:00 do 18:00
-
Ashanti Łódź- Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł”
Ashanti Szkoła kulinarna Łódz
3 czerwca 2020 do 4 czerwca 2020
10:00 do 18:00
-
Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-04-26 10:00
niedziela, 10:00 do 18:00
-
II edycja Kurs Zielarz-fitoterapeuta kod zawodu 323012.
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-03-28 9:00
sobota, 9:00 do 17:00
-
2 dniowe szkolenie-„Jagnięcina-Baranina-Rodzima rasa” Rozbiór na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych -Wrzosówka
Instytut Sadkiewicza CPKZ
18 marca 2020 do 19 marca 2020
10:00 do 17:00
-
2 dniowe szkolenie-„Jagnięcina-Baranina-Rodzima rasa” Rozbiór na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych -Wrzosówka
Instytut Sadkiewicza CPKZ
17 marca 2020 do 18 marca 2020
10:00 do 17:00
-
Kurs – Fitoterapia II°
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-02-22 9:00
sobota, 9:00 do 17:00
-
Miód i inne produkty pszczele- kurs przygotowującego do egzaminu państwowego na rzeczoznawcę (próbobiorca)
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
2019-09-12 9:00
czwartek, 9:00 do 16:00
-
Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
14 czerwca 2019 do 15 czerwca 2019
09:00 do 17:00
-
Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
13 czerwca 2019 do 14 czerwca 2019
09:00 do 17:00
-
Rzeczoznawca do pobierania próbek ziół i przypraw– (próbobiorca) kurs przygotowującego do egzaminu państwowego
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
2019-06-07 9:00
piątek, 9:00 do 16:00
-
SARNA -KOZA –towaroznawstwo dziczyzny w pigułce
Instytut Sadkiewicza CPKZ
5 czerwca 2019 do 6 czerwca 2019
09:00 do 17:00
-
SARNA -KOZA –towaroznawstwo dziczyzny w pigułce
Instytut Sadkiewicza CPKZ
4 czerwca 2019 do 5 czerwca 2019
09:00 do 17:00
-
Ashanti Łódź- SARNA -KOZioł –towaroznawstwo dziczyzny w pigułce
Ashanti Szkoła kulinarna Łódz
23 maja 2019 do 24 maja 2019
10:00 do 17:00
-
Ashanti Łódź- SARNA -KOZioł –towaroznawstwo dziczyzny w pigułce
Ashanti Szkoła kulinarna Łódz
22 maja 2019 do 23 maja 2019
10:00 do 17:00
-
Pieczywo oraz ziarna zbóż, nasion roślin oleistych i ich przetworów – rzeczoznawca (próbobiorca)
Instytut Sadkiewicza CPKZ
16 maja 2019 do 17 maja 2019
09:00 do 16:00
-
Pieczywo oraz ziarna zbóż, nasion roślin oleistych i ich przetworów – rzeczoznawca (próbobiorca)
Instytut Sadkiewicza CPKZ
15 maja 2019 do 16 maja 2019
09:00 do 16:00
-
Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
10 maja 2019 do 11 maja 2019
09:00 do 17:00
-
Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
9 maja 2019 do 10 maja 2019
09:00 do 17:00
-
Ocena jakości mąki i nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż prastarych EKO
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
8 maja 2019 do 10 maja 2019
09:00 do 17:00
-
Ocena jakości mąki i nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż prastarych EKO
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
7 maja 2019 do 9 maja 2019
09:00 do 17:00
-
Ocena jakości mąki i nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż prastarych EKO
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
6 maja 2019 do 8 maja 2019
09:00 do 17:00
-
Dlaczego małe nie zawsze jest piękne? Mikrobiologia od kuchni.
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2019-04-13 10:00
sobota, 10:00 do 16:45
-
Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Rasy zachowawczej Złotnicka Pstra- Pakiety 1, 2, 3
Instytut Sadkiewicza CPKZ
11 kwietnia 2019 do 13 kwietnia 2019
09:00 do 18:00
-
Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Rasy zachowawczej Złotnicka Pstra- Pakiety 1, 2, 3
Instytut Sadkiewicza CPKZ
10 kwietnia 2019 do 12 kwietnia 2019
09:00 do 18:00
-
Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Rasy zachowawczej Złotnicka Pstra- Pakiety 1, 2, 3
Instytut Sadkiewicza CPKZ
9 kwietnia 2019 do 11 kwietnia 2019
09:00 do 18:00
-
Kurs Zielarz-fitoterapeuta kod zawodu 323012.
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2019-04-06 9:00
sobota, 9:00 do 17:00
-
Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż m.in. EKO
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
4 kwietnia 2019 do 5 kwietnia 2019
09:00 do 17:00