Kalendarz szkoleń
Szkolenia, które już się odbyły
- Nowość indywidualne zajęcia 1/1 : Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż- umów się na termin szkolenia Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz07Wrzesień, 2020 2020-09-07 9:00 do 2020-09-30 17:00
- II edycja Kurs Zielarz-fitoterapeuta kod zawodu 323012. Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ28Marzec, 2020 2020-03-28 9:00 do 2020-11-28 17:00
- Nowość!! Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku i ustal indywidualny termin szkolenia Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ01Wrzesień, 2020 2020-09-01 9:00 do 2020-09-30 17:00
- Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Zakończone Ascobloc24Sierpień, 2020 poniedziałek, 10:00 do 18:00
- Nowość indywidualne zajęcia 1/1 : Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż- umów się na termin szkolenia Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz12Sierpień, 2020 2020-08-12 9:00 do 2020-09-30 17:00
- Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ10Sierpień, 2020 poniedziałek, 10:00 do 18:00
- 2 dniowe szkolenie-„Jagnięcina-Baranina-Rodzima rasa” Rozbiór na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych -Wrzosówka Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ23Czerwiec, 2020 2020-06-23 9:00 do 2020-03-24 17:00
- Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ20Czerwiec, 2020 sobota, 10:00 do 18:00
- 3 dniowe szkolenie-Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych m.in. Złotnicka Pstra Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ17Czerwiec, 2020 2020-06-17 10:00 do 2020-06-19 17:00
- Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ06Czerwiec, 2020 sobota, 10:00 do 18:00
- Ashanti Łódź- Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł” Zakończone Ashanti Szkoła kulinarna Łódz03Czerwiec, 2020 2020-06-03 10:00 do 2020-06-04 18:00
- Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ26Kwiecień, 2020 niedziela, 10:00 do 18:00
- 2 dniowe szkolenie-„Jagnięcina-Baranina-Rodzima rasa” Rozbiór na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych -Wrzosówka Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ17Marzec, 2020 2020-03-17 10:00 do 2020-03-18 17:00
- Kurs – Fitoterapia II° Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ22Luty, 2020 2020-02-22 9:00 do 2020-06-27 17:00
- Miód i inne produkty pszczele- kurs przygotowującego do egzaminu państwowego na rzeczoznawcę (próbobiorca) Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz12Wrzesień, 2019 czwartek, 9:00 do 16:00
- Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz13Czerwiec, 2019 2019-06-13 9:00 do 2019-06-14 17:00
- Rzeczoznawca do pobierania próbek ziół i przypraw– (próbobiorca) kurs przygotowującego do egzaminu państwowego Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz07Czerwiec, 2019 piątek, 9:00 do 16:00
- SARNA -KOZA –towaroznawstwo dziczyzny w pigułce Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ04Czerwiec, 2019 2019-06-04 9:00 do 2019-06-05 17:00
- Ashanti Łódź- SARNA -KOZioł –towaroznawstwo dziczyzny w pigułce Zakończone Ashanti Szkoła kulinarna Łódz22Maj, 2019 2019-05-22 10:00 do 2019-05-23 17:00
- Pieczywo oraz ziarna zbóż, nasion roślin oleistych i ich przetworów – rzeczoznawca (próbobiorca) Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ15Maj, 2019 2019-05-15 9:00 do 2019-05-16 16:00
- Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz09Maj, 2019 2019-05-09 9:00 do 2019-05-10 17:00
- Ocena jakości mąki i nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż prastarych EKO Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz06Maj, 2019 2019-05-06 9:00 do 2019-05-08 17:00
- Dlaczego małe nie zawsze jest piękne? Mikrobiologia od kuchni. Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ13Kwiecień, 2019 sobota, 10:00 do 16:45
- Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Rasy zachowawczej Złotnicka Pstra- Pakiety 1, 2, 3 Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ09Kwiecień, 2019 2019-04-09 9:00 do 2019-04-11 18:00
- Kurs Zielarz-fitoterapeuta kod zawodu 323012. Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ06Kwiecień, 2019 sobota, 9:00 do 17:00
- Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż m.in. EKO Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz03Kwiecień, 2019 2019-04-03 9:00 do 2019-04-04 17:00
- Niebezpieczeństwa w „zdrowej diecie” czyli żywność niskoprzetworzona oczyma mikrobiologa Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ30Marzec, 2019 sobota, 10:00 do 17:00
- Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Rasy zachowawczej Złotnicka Pstra- Pakiet 1, 2 Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ25Marzec, 2019 2019-03-25 9:00 do 2019-03-26 17:00
- Dlaczego małe nie zawsze jest piękne? Mikrobiologia od kuchni. Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ23Marzec, 2019 sobota, 10:00 do 17:00
- Makaroniki w wydaniu Darii Brygiert-Faure Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ10Marzec, 2019 niedziela, 10:00 do 14:00
- Niebezpieczeństwa w „zdrowej diecie” czyli żywność niskoprzetworzona oczyma mikrobiologa Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ09Marzec, 2019 sobota, 10:00 do 17:00
- Makaroniki w wydaniu Darii Brygiert-Faure Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ09Marzec, 2019 sobota, 10:00 do 14:00
- Nowość-Nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż EKO Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz04Marzec, 2019 2019-03-04 9:00 do 2019-03-06 17:00
- Kontrola jakości ziarna i mąki Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz27Luty, 2019 środa, 9:00 do 16:00
- Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż. Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz20Luty, 2019 2019-02-20 9:00 do 2019-02-21 17:00
- Kontrola jakości ziarna i mąki Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz13Luty, 2019 środa, 9:00 do 16:00
- Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa. Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ06Luty, 2019 2019-02-06 9:00 do 2019-02-07 16:00
- Interaktywne warsztaty: “W zgodzie z przewodem pokarmowym – Zespół jelita drażliwego” Zakończone Instytut Sadkiewicza CPKZ15Grudzień, 2018 sobota, 10:00 do 14:00
- Interaktywne warsztaty EKO „od Ziarenka do Bochenka” dla Pań z Koła Gospodyń wiejskich. Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz11Grudzień, 2018 wtorek, 9:00 do 16:00
- Nowość-Nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż EKO Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz27Listopad, 2018 2018-11-27 9:00 do 2018-11-29 16:00
- Mięso i przetwory mięsne rzeczoznawca-pobieranie próbek Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz21Listopad, 2018 środa, 9:00 do 16:00
- Mleko i przetwory mleczne – rzeczoznawca (próbobiorca) Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz20Listopad, 2018 wtorek, 9:00 do 16:00
- Znakowanie, etykieta i informacja dla konsumenta (Szkolenie już zamknięte brak miejsc) Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz14Listopad, 2018 środa, 9:00 do 16:00
- Świeże owoce i warzywa wymagania jakościowe i znakowanie (Szkolenie już zamknięte brak miejsc) Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz13Listopad, 2018 wtorek, 9:00 do 16:00
- Miód i inne produkty pszczele- kurs przygotowującego do egzaminu państwowego na rzeczoznawcę (próbobiorca) Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz09Listopad, 2018 piątek, 9:00 do 16:00
- SARNA -KOZA –towaroznawstwo dziczyzny w pigułce Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz29Październik, 2018 2018-10-29 9:00 do 2018-10-30 18:00
- Interaktywne warsztaty EKO „od Ziarenka do Bochenka” dla Pań z Koła Gospodyń wiejskich.(Szkolenie już Wykupione) Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz26Październik, 2018 piątek, 10:00 do 17:00
- Kontrola jakości ziarna Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz07Sierpień, 2018 wtorek, 9:00 do 16:00
- Kontrola jakości ziarna Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz10Lipiec, 2018 wtorek, 9:00 do 16:00
- Nauka oceny jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek Zakończone ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz18Czerwiec, 2018 2018-06-18 9:00 do 2018-06-19 16:00
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaPolityka prywatności