No events to display.
Kalendarz szkoleń
Szkolenia, które już się odbyły
- Expired Nauka oceny wartości wypiekowej mąki oraz wytwarzania kwasów piekarskich z praktycznym przeprowadzeniem próbnego wypieku i oceną jakości pieczywa Instytut Sadkiewicza CPKZ 12 grudnia 2023 do 13 grudnia 2023 09:00 do 17:00
- Expired Nauka oceny i jakości mąki -kwasów piekarskich Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-12-12 9:00 wtorek, 9:00 do 17:00
- Expired Nauka oceny i jakości mąki -kwasów piekarskich Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-11-28 9:00 wtorek, 9:00 do 17:00
- Expired Nauka oceny wartości wypiekowej mąki oraz wytwarzania kwasów piekarskich z praktycznym przeprowadzeniem próbnego wypieku i oceną jakości pieczywa Instytut Sadkiewicza CPKZ 28 listopada 2023 do 29 listopada 2023 09:00 do 17:00
- Expired Szkolenie z zakresu pobierania prób, magazynowania i kontrola jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 21 listopada 2023 do 22 listopada 2023 09:00 do 17:00
- Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 5 września 2023 do 6 września 2023 09:00 do 17:00
- Expired Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł czerwcowy” Instytut Sadkiewicza CPKZ 20 czerwca 2023 do 21 czerwca 2023 10:00 do 18:00
- Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-06-15 9:00 czwartek, 9:00 do 17:00
- Expired Szkoleniem w zakresie pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion oleistych – rzeczoznawca (próbobiorca) Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-05-30 9:00 wtorek, 9:00 do 14:30
- Expired Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł “ Instytut Sadkiewicza CPKZ 23 maja 2023 do 24 maja 2023 10:00 do 18:00
- Expired Szkoleniem w zakresie pobierania próbek próbek piwa i surowców browarniczych rzeczoznawca (próbobiorca) Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-05-23 9:00 wtorek, 9:00 do 14:30
- Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-05-18 9:00 czwartek, 9:00 do 17:00
- Expired Pobieranie próbek oraz magazynowanie ZBÓŻ I NASION RZEPAKU w skupie Instytut Sadkiewicza CPKZ 16 maja 2023 do 17 maja 2023 09:00 do 17:00
- Expired Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa. Instytut Sadkiewicza CPKZ 18 kwietnia 2023 do 19 kwietnia 2023 09:00 do 16:00
- Expired „Czy z tej mąki będzie dobry chleb?” – Szkolnie w zakresie kontroli jakości mąki. Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-04-11 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Expired Szkoleniem w zakresie pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion oleistych – rzeczoznawca (próbobiorca) 0404 2023 Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-04-04 9:00 wtorek, 9:00 do 15:00
- Expired „Czy z tej mąki będzie dobry chleb?” – Szkolnie w zakresie kontroli jakości mąki. Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-03-28 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Expired Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa. Instytut Sadkiewicza CPKZ 21 marca 2023 do 21 marca 2023 09:00 do 16:00
- Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-03-20 9:00 poniedziałek, 9:00 do 16:00
- Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-03-13 9:00 poniedziałek, 9:00 do 16:00
- Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-12-06 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Expired Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa. Instytut Sadkiewicza CPKZ 5 grudnia 2022 do 6 grudnia 2022 09:00 do 16:00
- Expired „Czy z tej mąki będzie dobry chleb?” – Szkolnie w zakresie kontroli jakości mąki. Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-11-29 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Expired Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa. Instytut Sadkiewicza CPKZ 22 listopada 2022 do 23 listopada 2022 09:00 do 16:00
- Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-11-15 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Expired Dziczyzna od lasu do stołu “Sarna Kozioł czerwcowy + Mały dzik” Instytut Sadkiewicza CPKZ 28 czerwca 2022 do 29 czerwca 2022 10:00 do 18:00
- Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-06-21 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Expired Rozbiór wieprzowiny- elementy masarstwa Instytut Sadkiewicza CPKZ 7 czerwca 2022 do 8 czerwca 2022 10:00 do 18:00
- Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-05-17 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Expired Szkoleniem w zakresie pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion oleistych – rzeczoznawca (próbobiorca) Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-05-11 9:00 środa, 9:00 do 14:00
- Expired „Czy z tej mąki będzie dobry chleb?” – Szkolnie w zakresie kontroli jakości mąki. Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-05-10 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Expired Czekadełka – Amuse-bouche-nauka przygotowywania ciasta i wypiek! Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-05-07 10:00 sobota, 10:00 do 18:00
- Expired Bądź Królem “Food Trucka”- Nauka wypieku Bułek do “Burgera”, Pity oraz Hot Doga! Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-04-23 10:00 sobota, 10:00 do 18:00
- Expired Kontrola jakości ziarna i mąki w “PIGUŁCE” szkolenie 1 dniowe Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-02-15 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Expired Kontrola jakości ziarna i mąki w “PIGUŁCE” Instytut Sadkiewicza CPKZ 2021-04-12 9:00 poniedziałek, 9:00 do 16:00
- Expired Ocena jakości ziarna i kontrola zbóż w punktach skupu Instytut Sadkiewicza CPKZ 2021-04-01 9:00 czwartek, 9:00 do 17:00
- Expired Kontrola jakości ziarna i mąki w “PIGUŁCE”-ustal indywidualny termin szkolenia ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2021-02-21 9:00 niedziela, 9:00 do 16:00
- Expired Nowość indywidualne zajęcia 1/1 : Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż- umów się na termin szkolenia ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2020-09-07 9:00 poniedziałek, 9:00 do 17:00
- Expired Nowość!! Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku i ustal indywidualny termin szkolenia Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-09-01 9:00 wtorek, 9:00 do 17:00
- Expired Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Ascobloc 2020-08-24 10:00 poniedziałek, 10:00 do 18:00
- Expired Nowość indywidualne zajęcia 1/1 : Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż- umów się na termin szkolenia ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2020-08-12 9:00 środa, 9:00 do 17:00
- Expired Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-08-10 10:00 poniedziałek, 10:00 do 18:00
- Expired 2 dniowe szkolenie-„Jagnięcina-Baranina-Rodzima rasa” Rozbiór na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych -Wrzosówka Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-06-23 9:00 wtorek, 9:00 do 17:00
- Expired Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-06-20 10:00 sobota, 10:00 do 18:00
- Expired 3 dniowe szkolenie-Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych m.in. Złotnicka Pstra Instytut Sadkiewicza CPKZ 19 czerwca 2020 do 21 czerwca 2020 10:00 do 17:00
- Expired 3 dniowe szkolenie-Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych m.in. Złotnicka Pstra Instytut Sadkiewicza CPKZ 18 czerwca 2020 do 20 czerwca 2020 10:00 do 17:00
- Expired 3 dniowe szkolenie-Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych m.in. Złotnicka Pstra Instytut Sadkiewicza CPKZ 17 czerwca 2020 do 19 czerwca 2020 10:00 do 17:00
- Expired Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-06-06 10:00 sobota, 10:00 do 18:00
- Expired Ashanti Łódź- Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł” Ashanti Szkoła kulinarna Łódz 4 czerwca 2020 do 5 czerwca 2020 10:00 do 18:00
- Expired Ashanti Łódź- Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł” Ashanti Szkoła kulinarna Łódz 3 czerwca 2020 do 4 czerwca 2020 10:00 do 18:00
- Expired Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-04-26 10:00 niedziela, 10:00 do 18:00
- Expired II edycja Kurs Zielarz-fitoterapeuta kod zawodu 323012. Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-03-28 9:00 sobota, 9:00 do 17:00
- Expired 2 dniowe szkolenie-„Jagnięcina-Baranina-Rodzima rasa” Rozbiór na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych -Wrzosówka Instytut Sadkiewicza CPKZ 18 marca 2020 do 19 marca 2020 10:00 do 17:00
- Expired 2 dniowe szkolenie-„Jagnięcina-Baranina-Rodzima rasa” Rozbiór na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych -Wrzosówka Instytut Sadkiewicza CPKZ 17 marca 2020 do 18 marca 2020 10:00 do 17:00
- Expired Kurs – Fitoterapia II° Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-02-22 9:00 sobota, 9:00 do 17:00