Skip to main content
Kalendarz szkoleń
Szkolenia, które już się odbyły
Expired Szkolenie z zakresu pobierania prób, magazynowania i kontrola jakości zbóż
Instytut Sadkiewicza CPKZ
18 listopada 2024 do 19 listopada 2024
09:00 do 17:00
Expired Magia dotyku – techniki palpacyjne w diagnostyce pacjenta
Instytut ITCM Dao Kraków
26 października 2024 do 27 października 2024
10:00 do 17:00
Expired Szkolenie z zakresu pobierania prób, magazynowania i kontrola jakości zbóż
Instytut Sadkiewicza CPKZ
14 października 2024 do 15 października 2024
09:00 do 17:00
Expired Dziczyzna od lasu do stołu “Sarna Kozioł czerwcowy”
Instytut Sadkiewicza CPKZ
24 czerwca 2024 do 25 czerwca 2024
10:00 do 18:00
Expired Szkoleniem w zakresie pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion oleistych – rzeczoznawca (próbobiorca)
Instytut Sadkiewicza CPKZ
14 maja 2024 do 15 maja 2024
09:00 do 17:00
Expired Nauka oceny wartości wypiekowej mąki oraz wytwarzania kwasów piekarskich z praktycznym przeprowadzeniem próbnego wypieku i oceną jakości pieczywa
Instytut Sadkiewicza CPKZ
12 grudnia 2023 do 13 grudnia 2023
09:00 do 17:00
Expired Nauka oceny i jakości mąki -kwasów piekarskich
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2023-12-12 9:00
wtorek, 9:00 do 17:00
Expired Nauka oceny wartości wypiekowej mąki oraz wytwarzania kwasów piekarskich z praktycznym przeprowadzeniem próbnego wypieku i oceną jakości pieczywa
Instytut Sadkiewicza CPKZ
28 listopada 2023 do 29 listopada 2023
09:00 do 17:00
Expired Nauka oceny i jakości mąki -kwasów piekarskich
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2023-11-28 9:00
wtorek, 9:00 do 17:00
Expired Szkolenie z zakresu pobierania prób, magazynowania i kontrola jakości zbóż
Instytut Sadkiewicza CPKZ
21 listopada 2023 do 22 listopada 2023
09:00 do 17:00
Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż
Instytut Sadkiewicza CPKZ
5 września 2023 do 6 września 2023
09:00 do 17:00
Expired Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł czerwcowy”
Instytut Sadkiewicza CPKZ
20 czerwca 2023 do 21 czerwca 2023
10:00 do 18:00
Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2023-06-15 9:00
czwartek, 9:00 do 17:00
Expired Szkoleniem w zakresie pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion oleistych – rzeczoznawca (próbobiorca)
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2023-05-30 9:00
wtorek, 9:00 do 14:30
Expired Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł “
Instytut Sadkiewicza CPKZ
23 maja 2023 do 24 maja 2023
10:00 do 18:00
Expired Szkoleniem w zakresie pobierania próbek próbek piwa i surowców browarniczych rzeczoznawca (próbobiorca)
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2023-05-23 9:00
wtorek, 9:00 do 14:30
Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2023-05-18 9:00
czwartek, 9:00 do 17:00
Expired Pobieranie próbek oraz magazynowanie ZBÓŻ I NASION RZEPAKU w skupie
Instytut Sadkiewicza CPKZ
16 maja 2023 do 17 maja 2023
09:00 do 17:00
Expired Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa.
Instytut Sadkiewicza CPKZ
18 kwietnia 2023 do 19 kwietnia 2023
09:00 do 16:00
Expired „Czy z tej mąki będzie dobry chleb?” – Szkolnie w zakresie kontroli jakości mąki.
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2023-04-11 9:00
wtorek, 9:00 do 16:00
Expired Szkoleniem w zakresie pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion oleistych – rzeczoznawca (próbobiorca) 0404 2023
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2023-04-04 9:00
wtorek, 9:00 do 15:00
Expired „Czy z tej mąki będzie dobry chleb?” – Szkolnie w zakresie kontroli jakości mąki.
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2023-03-28 9:00
wtorek, 9:00 do 16:00
Expired Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa.
Instytut Sadkiewicza CPKZ
21 marca 2023 do 21 marca 2023
09:00 do 16:00
Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2023-03-20 9:00
poniedziałek, 9:00 do 16:00
Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2023-03-13 9:00
poniedziałek, 9:00 do 16:00
Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-12-06 9:00
wtorek, 9:00 do 16:00
Expired Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa.
Instytut Sadkiewicza CPKZ
5 grudnia 2022 do 6 grudnia 2022
09:00 do 16:00
Expired „Czy z tej mąki będzie dobry chleb?” – Szkolnie w zakresie kontroli jakości mąki.
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-11-29 9:00
wtorek, 9:00 do 16:00
Expired Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa.
Instytut Sadkiewicza CPKZ
22 listopada 2022 do 23 listopada 2022
09:00 do 16:00
Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-11-15 9:00
wtorek, 9:00 do 16:00
Expired Dziczyzna od lasu do stołu “Sarna Kozioł czerwcowy + Mały dzik”
Instytut Sadkiewicza CPKZ
28 czerwca 2022 do 29 czerwca 2022
10:00 do 18:00
Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-06-21 9:00
wtorek, 9:00 do 16:00
Expired Rozbiór wieprzowiny- elementy masarstwa
Instytut Sadkiewicza CPKZ
7 czerwca 2022 do 8 czerwca 2022
10:00 do 18:00
Expired „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-05-17 9:00
wtorek, 9:00 do 16:00
Expired Szkoleniem w zakresie pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion oleistych – rzeczoznawca (próbobiorca)
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-05-11 9:00
środa, 9:00 do 14:00
Expired „Czy z tej mąki będzie dobry chleb?” – Szkolnie w zakresie kontroli jakości mąki.
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-05-10 9:00
wtorek, 9:00 do 16:00
Expired Czekadełka – Amuse-bouche-nauka przygotowywania ciasta i wypiek!
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-05-07 10:00
sobota, 10:00 do 18:00
Expired Bądź Królem “Food Trucka”- Nauka wypieku Bułek do “Burgera”, Pity oraz Hot Doga!
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-04-23 10:00
sobota, 10:00 do 18:00
Expired Kontrola jakości ziarna i mąki w “PIGUŁCE” szkolenie 1 dniowe
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2022-02-15 9:00
wtorek, 9:00 do 16:00
Expired Kontrola jakości ziarna i mąki w “PIGUŁCE”
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2021-04-12 9:00
poniedziałek, 9:00 do 16:00
Expired Ocena jakości ziarna i kontrola zbóż w punktach skupu
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2021-04-01 9:00
czwartek, 9:00 do 17:00
Expired Kontrola jakości ziarna i mąki w “PIGUŁCE”-ustal indywidualny termin szkolenia
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
2021-02-21 9:00
niedziela, 9:00 do 16:00
Expired Nowość indywidualne zajęcia 1/1 : Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż- umów się na termin szkolenia
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
2020-09-07 9:00
poniedziałek, 9:00 do 17:00
Expired Nowość!! Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku i ustal indywidualny termin szkolenia
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-09-01 9:00
wtorek, 9:00 do 17:00
Expired Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku
Ascobloc
2020-08-24 10:00
poniedziałek, 10:00 do 18:00
Expired Nowość indywidualne zajęcia 1/1 : Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż- umów się na termin szkolenia
ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz
2020-08-12 9:00
środa, 9:00 do 17:00
Expired Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-08-10 10:00
poniedziałek, 10:00 do 18:00
Expired 2 dniowe szkolenie-„Jagnięcina-Baranina-Rodzima rasa” Rozbiór na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych -Wrzosówka
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-06-23 9:00
wtorek, 9:00 do 17:00
Expired Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-06-20 10:00
sobota, 10:00 do 18:00
Expired 3 dniowe szkolenie-Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych m.in. Złotnicka Pstra
Instytut Sadkiewicza CPKZ
19 czerwca 2020 do 21 czerwca 2020
10:00 do 17:00
Expired 3 dniowe szkolenie-Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych m.in. Złotnicka Pstra
Instytut Sadkiewicza CPKZ
18 czerwca 2020 do 20 czerwca 2020
10:00 do 17:00
Expired 3 dniowe szkolenie-Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych m.in. Złotnicka Pstra
Instytut Sadkiewicza CPKZ
17 czerwca 2020 do 19 czerwca 2020
10:00 do 17:00
Expired Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-06-06 10:00
sobota, 10:00 do 18:00
Expired Ashanti Łódź- Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł”
Ashanti Szkoła kulinarna Łódz
4 czerwca 2020 do 5 czerwca 2020
10:00 do 18:00
Expired Ashanti Łódź- Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł”
Ashanti Szkoła kulinarna Łódz
3 czerwca 2020 do 4 czerwca 2020
10:00 do 18:00
Expired Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-04-26 10:00
niedziela, 10:00 do 18:00
Expired II edycja Kurs Zielarz-fitoterapeuta kod zawodu 323012.
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-03-28 9:00
sobota, 9:00 do 17:00
Expired 2 dniowe szkolenie-„Jagnięcina-Baranina-Rodzima rasa” Rozbiór na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych -Wrzosówka
Instytut Sadkiewicza CPKZ
18 marca 2020 do 19 marca 2020
10:00 do 17:00
Expired 2 dniowe szkolenie-„Jagnięcina-Baranina-Rodzima rasa” Rozbiór na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych -Wrzosówka
Instytut Sadkiewicza CPKZ
17 marca 2020 do 18 marca 2020
10:00 do 17:00
Expired Kurs – Fitoterapia II°
Instytut Sadkiewicza CPKZ
2020-02-22 9:00
sobota, 9:00 do 17:00
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zgoda Polityka prywatności