No events to display.
Kalendarz szkoleń
Szkolenia, które już się odbyły
- „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 5 września 2023 do 6 września 2023 09:00 do 17:00
- Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł czerwcowy” Instytut Sadkiewicza CPKZ 20 czerwca 2023 do 21 czerwca 2023 10:00 do 18:00
- „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-06-15 9:00 czwartek, 9:00 do 17:00
- Szkoleniem w zakresie pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion oleistych – rzeczoznawca (próbobiorca) Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-05-30 9:00 wtorek, 9:00 do 14:30
- Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł “ Instytut Sadkiewicza CPKZ 23 maja 2023 do 24 maja 2023 10:00 do 18:00
- Szkoleniem w zakresie pobierania próbek próbek piwa i surowców browarniczych rzeczoznawca (próbobiorca) Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-05-23 9:00 wtorek, 9:00 do 14:30
- „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-05-18 9:00 czwartek, 9:00 do 17:00
- Pobieranie próbek oraz magazynowanie ZBÓŻ I NASION RZEPAKU w skupie Instytut Sadkiewicza CPKZ 16 maja 2023 do 17 maja 2023 09:00 do 17:00
- Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa. Instytut Sadkiewicza CPKZ 18 kwietnia 2023 do 19 kwietnia 2023 09:00 do 16:00
- „Czy z tej mąki będzie dobry chleb?” – Szkolnie w zakresie kontroli jakości mąki. Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-04-11 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Szkoleniem w zakresie pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion oleistych – rzeczoznawca (próbobiorca) 0404 2023 Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-04-04 9:00 wtorek, 9:00 do 15:00
- „Czy z tej mąki będzie dobry chleb?” – Szkolnie w zakresie kontroli jakości mąki. Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-03-28 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa. Instytut Sadkiewicza CPKZ 21 marca 2023 do 21 marca 2023 09:00 do 16:00
- „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-03-20 9:00 poniedziałek, 9:00 do 16:00
- „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2023-03-13 9:00 poniedziałek, 9:00 do 16:00
- „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-12-06 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa. Instytut Sadkiewicza CPKZ 5 grudnia 2022 do 6 grudnia 2022 09:00 do 16:00
- „Czy z tej mąki będzie dobry chleb?” – Szkolnie w zakresie kontroli jakości mąki. Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-11-29 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa. Instytut Sadkiewicza CPKZ 22 listopada 2022 do 23 listopada 2022 09:00 do 16:00
- „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-11-15 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Dziczyzna od lasu do stołu “Sarna Kozioł czerwcowy + Mały dzik” Instytut Sadkiewicza CPKZ 28 czerwca 2022 do 29 czerwca 2022 10:00 do 18:00
- „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-06-21 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Rozbiór wieprzowiny- elementy masarstwa Instytut Sadkiewicza CPKZ 7 czerwca 2022 do 8 czerwca 2022 10:00 do 18:00
- „Zanim urośnie pomyśl o badaniu”- szkolenie w zakresie kontroli jakości zbóż Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-05-17 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Szkoleniem w zakresie pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion oleistych – rzeczoznawca (próbobiorca) Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-05-11 9:00 środa, 9:00 do 14:00
- „Czy z tej mąki będzie dobry chleb?” – Szkolnie w zakresie kontroli jakości mąki. Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-05-10 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Czekadełka – Amuse-bouche-nauka przygotowywania ciasta i wypiek! Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-05-07 10:00 sobota, 10:00 do 18:00
- Bądź Królem “Food Trucka”- Nauka wypieku Bułek do “Burgera”, Pity oraz Hot Doga! Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-04-23 10:00 sobota, 10:00 do 18:00
- Kontrola jakości ziarna i mąki w “PIGUŁCE” szkolenie 1 dniowe Instytut Sadkiewicza CPKZ 2022-02-15 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Kontrola jakości ziarna i mąki w “PIGUŁCE” Instytut Sadkiewicza CPKZ 2021-04-12 9:00 poniedziałek, 9:00 do 16:00
- Ocena jakości ziarna i kontrola zbóż w punktach skupu Instytut Sadkiewicza CPKZ 2021-04-01 9:00 czwartek, 9:00 do 17:00
- Kontrola jakości ziarna i mąki w “PIGUŁCE”-ustal indywidualny termin szkolenia ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2021-02-21 9:00 niedziela, 9:00 do 16:00
- Nowość indywidualne zajęcia 1/1 : Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż- umów się na termin szkolenia ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2020-09-07 9:00 poniedziałek, 9:00 do 17:00
- Nowość!! Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku i ustal indywidualny termin szkolenia Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-09-01 9:00 wtorek, 9:00 do 17:00
- Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Ascobloc 2020-08-24 10:00 poniedziałek, 10:00 do 18:00
- Nowość indywidualne zajęcia 1/1 : Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż- umów się na termin szkolenia ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2020-08-12 9:00 środa, 9:00 do 17:00
- Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-08-10 10:00 poniedziałek, 10:00 do 18:00
- 2 dniowe szkolenie-„Jagnięcina-Baranina-Rodzima rasa” Rozbiór na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych -Wrzosówka Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-06-23 9:00 wtorek, 9:00 do 17:00
- Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-06-20 10:00 sobota, 10:00 do 18:00
- 3 dniowe szkolenie-Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych m.in. Złotnicka Pstra Instytut Sadkiewicza CPKZ 19 czerwca 2020 do 21 czerwca 2020 10:00 do 17:00
- 3 dniowe szkolenie-Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych m.in. Złotnicka Pstra Instytut Sadkiewicza CPKZ 18 czerwca 2020 do 20 czerwca 2020 10:00 do 17:00
- 3 dniowe szkolenie-Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych m.in. Złotnicka Pstra Instytut Sadkiewicza CPKZ 17 czerwca 2020 do 19 czerwca 2020 10:00 do 17:00
- Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-06-06 10:00 sobota, 10:00 do 18:00
- Ashanti Łódź- Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł” Ashanti Szkoła kulinarna Łódz 4 czerwca 2020 do 5 czerwca 2020 10:00 do 18:00
- Ashanti Łódź- Dziczyzna od pola do stołu “Sarna Kozioł” Ashanti Szkoła kulinarna Łódz 3 czerwca 2020 do 4 czerwca 2020 10:00 do 18:00
- Domowy wypiek pieczywa EKO – krok po kroku Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-04-26 10:00 niedziela, 10:00 do 18:00
- II edycja Kurs Zielarz-fitoterapeuta kod zawodu 323012. Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-03-28 9:00 sobota, 9:00 do 17:00
- 2 dniowe szkolenie-„Jagnięcina-Baranina-Rodzima rasa” Rozbiór na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych -Wrzosówka Instytut Sadkiewicza CPKZ 18 marca 2020 do 19 marca 2020 10:00 do 17:00
- 2 dniowe szkolenie-„Jagnięcina-Baranina-Rodzima rasa” Rozbiór na elementy kulinarne i wykorzystanie z Polskich ras rodzimych -Wrzosówka Instytut Sadkiewicza CPKZ 17 marca 2020 do 18 marca 2020 10:00 do 17:00
- Kurs – Fitoterapia II° Instytut Sadkiewicza CPKZ 2020-02-22 9:00 sobota, 9:00 do 17:00
- Miód i inne produkty pszczele- kurs przygotowującego do egzaminu państwowego na rzeczoznawcę (próbobiorca) ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2019-09-12 9:00 czwartek, 9:00 do 16:00
- Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 14 czerwca 2019 do 15 czerwca 2019 09:00 do 17:00
- Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 13 czerwca 2019 do 14 czerwca 2019 09:00 do 17:00
- Rzeczoznawca do pobierania próbek ziół i przypraw– (próbobiorca) kurs przygotowującego do egzaminu państwowego ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2019-06-07 9:00 piątek, 9:00 do 16:00
- SARNA -KOZA –towaroznawstwo dziczyzny w pigułce Instytut Sadkiewicza CPKZ 5 czerwca 2019 do 6 czerwca 2019 09:00 do 17:00
- SARNA -KOZA –towaroznawstwo dziczyzny w pigułce Instytut Sadkiewicza CPKZ 4 czerwca 2019 do 5 czerwca 2019 09:00 do 17:00
- Ashanti Łódź- SARNA -KOZioł –towaroznawstwo dziczyzny w pigułce Ashanti Szkoła kulinarna Łódz 23 maja 2019 do 24 maja 2019 10:00 do 17:00
- Ashanti Łódź- SARNA -KOZioł –towaroznawstwo dziczyzny w pigułce Ashanti Szkoła kulinarna Łódz 22 maja 2019 do 23 maja 2019 10:00 do 17:00
- Pieczywo oraz ziarna zbóż, nasion roślin oleistych i ich przetworów – rzeczoznawca (próbobiorca) Instytut Sadkiewicza CPKZ 16 maja 2019 do 17 maja 2019 09:00 do 16:00
- Pieczywo oraz ziarna zbóż, nasion roślin oleistych i ich przetworów – rzeczoznawca (próbobiorca) Instytut Sadkiewicza CPKZ 15 maja 2019 do 16 maja 2019 09:00 do 16:00
- Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 10 maja 2019 do 11 maja 2019 09:00 do 17:00
- Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 9 maja 2019 do 10 maja 2019 09:00 do 17:00
- Ocena jakości mąki i nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż prastarych EKO ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 8 maja 2019 do 10 maja 2019 09:00 do 17:00
- Ocena jakości mąki i nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż prastarych EKO ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 7 maja 2019 do 9 maja 2019 09:00 do 17:00
- Ocena jakości mąki i nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż prastarych EKO ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 6 maja 2019 do 8 maja 2019 09:00 do 17:00
- Dlaczego małe nie zawsze jest piękne? Mikrobiologia od kuchni. Instytut Sadkiewicza CPKZ 2019-04-13 10:00 sobota, 10:00 do 16:45
- Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Rasy zachowawczej Złotnicka Pstra- Pakiety 1, 2, 3 Instytut Sadkiewicza CPKZ 11 kwietnia 2019 do 13 kwietnia 2019 09:00 do 18:00
- Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Rasy zachowawczej Złotnicka Pstra- Pakiety 1, 2, 3 Instytut Sadkiewicza CPKZ 10 kwietnia 2019 do 12 kwietnia 2019 09:00 do 18:00
- Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Rasy zachowawczej Złotnicka Pstra- Pakiety 1, 2, 3 Instytut Sadkiewicza CPKZ 9 kwietnia 2019 do 11 kwietnia 2019 09:00 do 18:00
- Kurs Zielarz-fitoterapeuta kod zawodu 323012. Instytut Sadkiewicza CPKZ 2019-04-06 9:00 sobota, 9:00 do 17:00
- Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż m.in. EKO ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 4 kwietnia 2019 do 5 kwietnia 2019 09:00 do 17:00
- Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż m.in. EKO ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 3 kwietnia 2019 do 4 kwietnia 2019 09:00 do 17:00
- Niebezpieczeństwa w „zdrowej diecie” czyli żywność niskoprzetworzona oczyma mikrobiologa Instytut Sadkiewicza CPKZ 2019-03-30 10:00 sobota, 10:00 do 17:00
- Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Rasy zachowawczej Złotnicka Pstra- Pakiet 1, 2 Instytut Sadkiewicza CPKZ 26 marca 2019 do 27 marca 2019 09:00 do 17:00
- Rozbiór wieprzowiny na elementy kulinarne i wykorzystanie z Rasy zachowawczej Złotnicka Pstra- Pakiet 1, 2 Instytut Sadkiewicza CPKZ 25 marca 2019 do 26 marca 2019 09:00 do 17:00
- Dlaczego małe nie zawsze jest piękne? Mikrobiologia od kuchni. Instytut Sadkiewicza CPKZ 2019-03-23 10:00 sobota, 10:00 do 17:00
- Makaroniki w wydaniu Darii Brygiert-Faure Instytut Sadkiewicza CPKZ 2019-03-10 10:00 niedziela, 10:00 do 14:00
- Niebezpieczeństwa w „zdrowej diecie” czyli żywność niskoprzetworzona oczyma mikrobiologa Instytut Sadkiewicza CPKZ 2019-03-09 10:00 sobota, 10:00 do 17:00
- Makaroniki w wydaniu Darii Brygiert-Faure Instytut Sadkiewicza CPKZ 2019-03-09 10:00 sobota, 10:00 do 14:00
- Nowość-Nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż EKO ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 6 marca 2019 do 8 marca 2019 09:00 do 17:00
- Nowość-Nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż EKO ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 5 marca 2019 do 7 marca 2019 09:00 do 17:00
- Nowość-Nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż EKO ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 4 marca 2019 do 6 marca 2019 09:00 do 17:00
- Kontrola jakości ziarna i mąki ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2019-02-27 9:00 środa, 9:00 do 16:00
- Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż. ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 21 lutego 2019 do 22 lutego 2019 09:00 do 17:00
- Ocena jakości ziarna i przechowywanie zbóż. ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 20 lutego 2019 do 21 lutego 2019 09:00 do 17:00
- Kontrola jakości ziarna i mąki ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2019-02-13 9:00 środa, 9:00 do 16:00
- Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa. Instytut Sadkiewicza CPKZ 7 lutego 2019 do 8 lutego 2019 09:00 do 16:00
- Nauka oceny i jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek pieczywa. Instytut Sadkiewicza CPKZ 6 lutego 2019 do 7 lutego 2019 09:00 do 16:00
- Interaktywne warsztaty: “W zgodzie z przewodem pokarmowym – Zespół jelita drażliwego” Instytut Sadkiewicza CPKZ 2018-12-15 10:00 sobota, 10:00 do 14:00
- Interaktywne warsztaty EKO „od Ziarenka do Bochenka” dla Pań z Koła Gospodyń wiejskich. ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2018-12-11 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Nowość-Nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż EKO ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 29 listopada 2018 do 1 grudnia 2018 09:00 do 16:00
- Nowość-Nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż EKO ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 28 listopada 2018 do 30 listopada 2018 09:00 do 16:00
- Nowość-Nauka tradycyjnego wypieku pieczywa ze zbóż EKO ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 27 listopada 2018 do 29 listopada 2018 09:00 do 16:00
- Mięso i przetwory mięsne rzeczoznawca-pobieranie próbek ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2018-11-21 9:00 środa, 9:00 do 16:00
- Mleko i przetwory mleczne – rzeczoznawca (próbobiorca) ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2018-11-20 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Znakowanie, etykieta i informacja dla konsumenta (Szkolenie już zamknięte brak miejsc) ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2018-11-14 9:00 środa, 9:00 do 16:00
- Świeże owoce i warzywa wymagania jakościowe i znakowanie (Szkolenie już zamknięte brak miejsc) ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2018-11-13 9:00 wtorek, 9:00 do 16:00
- Miód i inne produkty pszczele- kurs przygotowującego do egzaminu państwowego na rzeczoznawcę (próbobiorca) ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2018-11-09 9:00 piątek, 9:00 do 16:00
- SARNA -KOZA –towaroznawstwo dziczyzny w pigułce ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 30 października 2018 do 31 października 2018 09:00 do 18:00
- SARNA -KOZA –towaroznawstwo dziczyzny w pigułce ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 29 października 2018 do 30 października 2018 09:00 do 18:00
- Interaktywne warsztaty EKO „od Ziarenka do Bochenka” dla Pań z Koła Gospodyń wiejskich.(Szkolenie już Wykupione) ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz 2018-10-26 10:00 piątek, 10:00 do 17:00