Skip to main content

Propozycja współpracy i stażu 3 miesięcznego.

Tworzę nową grupę do projektu-odkrywców i pasjonatów badania jakości ziarna, mąki,poszukiwaczy nowych technologii wypieku polskiego pieczywa, pasjonatów technologii żywności i gastronomii, chętnych wspólnie ze mną podjąć rękawicę współpracy i którym mogę bezpłatnie udostępniać wiedzę oraz inspirować do badań i dalszej nauki i rozwoju. (poszukuję: piekarza, kucharza, technologa- laboranta)

Jeżeli masz pasję do nauki i czas na pracę, doświadczenie lub wykształcenie w/w branżach, chcesz się rozwijać naukowo(magisterka, doktorat, habilitacja, tworzyć nowe patenty, nowe technologie itd.), masz lekkie pióro do pisania artykułów naukowych i publikacji, jesteś dzielna/y (tzn. umiesz dzielić się wiedzą i chęcią przekazywania wiedzy innym) to ta oferta jest dla Ciebie.

Jeżeli, Twoja odpowiedź brzmi 3xTAK, to ta oferta jest zaproszeniem do współpracy właśnie dla Ciebie.

Czekam w Instytucie i zachęcam osoby chętne do składania podania, CV oraz umówienia się na rozmowę w Instytucie (e-mail: jozefsadkiewicz@gmail.com). Po rozmowie kwalifikacyjnej i akceptacji warunków współpracy przez kandydata zapraszam na bezpłatny 3 miesięczny staż (testowy celem poznania „siebie lepiej nawzajem”).

Po wyborze najlepszych kandydatów ze stażu spełniających wspólne oczekiwania istnieje możliwość zatrudnienia i dalszego rozwoju w naszym Instytucie -projekcie.

Do dyspozycji 50 lat doświadczeń, inspiracji, pasji tworzenia, własna certyfikowana piekarnia EKO z pełnym wyposażeniem, laboratorium kontroli jakości ziarna, laboratorium kontroli jakości mąki z niezbędnym wyposażeniem badawczym oraz środowiskiem informatycznym systemu (PSI-GAD-15) standard LABVIEW system.

A jak coś zabraknie to zrobimyw istniejącym dziale produkcyjno-innowacyjnym albo dokupimy.

Do tego nowoczesna inteligentna platforma hybrydowego kształcenia zawodowego z urządzeniami do transferu wiedzy i materiałów filmowych. (www.edubake.pl.) oraz

Szkoła Instytut Sadkiewicza CPKZ niepubliczna placówka kształcenia ustawicznego oraz dokształcania i doskonalenia zawodowego działającą w formach pozaszkolnych zgodnie z ustawą o systemie oświaty.

Wyposażeni jesteśmy w laboratoria dydaktyczno-badawcze, salę konferencyjną, sale dydaktyczne, kompleksowo wyposażone studio kulinarne, profesjonalne pomieszczenia do rozbioru mięsa, chłodnie i dojrzewalnie mięsa z dziczyzny oraz profesjonalne wędzarnie.

Wszystkie pomieszczenia posiadają odbiór i zaświadczenia Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w Bydgoszczy do: prowadzenia działalności w zakresie przygotowywania posiłków w ramach szkolenia kucharzy oraz organizowania pokazów zewnętrznych – decyzja NR NHŻ. 1192.2014, w sprawie warunków sanitarno–higienicznych w pomieszczeniach przeznaczonych na prowadzenie zajęć szkoleniowych, dydaktycznych w tut. Zakładzie – NHD.5505.2.2.2014.

Misją moją jest zwiększenie zainteresowania producentów i konsumentów towaroznawstwem i żywnością najwyższej jakości a do tego Polską.

Więcej inf. na stronie www.instytut-sadkiewicza.pl zachęcam do współpracy i obudzenia w sobie pasji badacza i odkrywcy natury i nowych technologii.

Pozdrawiam Dr Józef Sadkiewicz