Rodzaj pieczywa | Graham |
Data | 08.06.2017 |
Wysokość | 102mm |
Masa | 356g |
Masa deklarowana | 350g |
Kwasowość | 8°kw |
Świadectwo Analizy Pieczywa - ocena organoleptyczna (ocenę wyglądu zewnętrznego, skórki, miękiszu, smaku i zapachu) wg PN-A-74108
Świadectwo Analizy Mąki Nr 04/17
NAZWA SUROWCA:
Mąka pszenna niestandaryzowana typ 1850 – mąka „Grahama” (90%)
Mąka pszenna niestandaryzowana typ 750 (10%)
DOSTAWA – 11.06.2017
Świadectwo Analizy Mąki Nr 04/17
NAZWA SUROWCA:
Mąka pszenna niestandaryzowana typ 1850 – mąka „Grahama” (90%)
Mąka pszenna niestandaryzowana typ 750 (10%)
DOSTAWA – 11.06.2017
Rodzaj pieczywa | Pszenne |
Data | 14.06.2017 |
Wysokość | 102mm |
Masa | 356g |
Masa deklarowana | 350g |
Kwasowość | 8°kw |
Świadectwo Analizy Mąki Nr 04/17
NAZWA SUROWCA:
Mąka pszenna niestandaryzowana typ 650 (100%)
DOSTAWA – 11.04.2017
Rodzaj pieczywa | Żytnie |
Data | 14.06.2017 |
Wysokość | 102mm |
Masa | 356g |
Masa deklarowana | 350g |
Kwasowość | 8°kw |
Świadectwo Analizy Mąki Nr 04/17
NAZWA SUROWCA:
Mąka pszenna niestandaryzowana typ 720 – (90%)
Mąka pszenna niestandaryzowana typ 750 (10%)
DOSTAWA – 11.04.2017
Rodzaj pieczywa | Pszenno-żytnie |
Data | 12.06.2017 |
Wysokość | 102mm |
Masa | 356g |
Masa deklarowana | 350g |
Kwasowość | 8°kw |
Świadectwo Analizy Mąki Nr 04/17
NAZWA SUROWCA:
Mąka pszenna niestandaryzowana typ 750 (60%)
Mąka żytnia niestandaryzowana typ 720 (40%)
DOSTAWA – 11.04.2017