Skip to main content

Świadectwo Analizy Pieczywa - ocena organoleptyczna (ocenę wyglądu zewnętrznego, skórki, miękiszu, smaku i zapachu) wg PN-A-74108

Rodzaj pieczywa Graham
Data 08.06.2017
Wysokość 102mm
Masa 356g
Masa deklarowana 350g
Kwasowość 8°kw

Świadectwo Analizy Mąki Nr 04/17

NAZWA SUROWCA:

Mąka pszenna niestandaryzowana typ 1850 – mąka „Grahama” (90%)
Mąka pszenna niestandaryzowana typ 750 (10%)

DOSTAWA – 11.06.2017

Wilgotność mąki wg PN-ISO-712

13%

Ilość glutenu wg PN-A-74043

28%

Wodochłonność wg PN-ISO-5530

61%
402
Liczba opadania
356
Masa
5
Rozpływalność
350
Masa deklarowana

Świadectwo Analizy Mąki Nr 04/17

NAZWA SUROWCA:

Mąka pszenna niestandaryzowana typ 1850 – mąka „Grahama” (90%)
Mąka pszenna niestandaryzowana typ 750 (10%)

DOSTAWA – 11.06.2017

Wilgotność mąki wg PN-ISO-712

13%

Ilość glutenu wg PN-A-74043

28%

Wodochłonność wg PN-ISO-5530

61%
402
Liczba opadania
356
Masa
5
Rozpływalność
350
Masa deklarowana
Rodzaj pieczywa Pszenne
Data 14.06.2017
Wysokość 102mm
Masa 356g
Masa deklarowana 350g
Kwasowość 8°kw

Świadectwo Analizy Mąki Nr 04/17

NAZWA SUROWCA:

Mąka pszenna niestandaryzowana typ 650  (100%)

DOSTAWA – 11.04.2017

Wilgotność mąki wg PN-ISO-712

13%

Ilość glutenu wg PN-A-74043

28%

Wodochłonność wg PN-ISO-5530

61%
402
Liczba opadania
356
Masa
5
Rozpływalność
350
Masa deklarowana
Rodzaj pieczywa Żytnie
Data 14.06.2017
Wysokość 102mm
Masa 356g
Masa deklarowana 350g
Kwasowość 8°kw

Świadectwo Analizy Mąki Nr 04/17

NAZWA SUROWCA:

Mąka pszenna niestandaryzowana typ 720 –  (90%)
Mąka pszenna niestandaryzowana typ 750 (10%)

DOSTAWA – 11.04.2017

Wilgotność mąki wg PN-ISO-712

13%

Ilość glutenu

0%

Wodochłonność

61%
402
Liczba opadania
356
Masa
350
Masa deklarowana
Rodzaj pieczywa Pszenno-żytnie
Data 12.06.2017
Wysokość 102mm
Masa 356g
Masa deklarowana 350g
Kwasowość 8°kw

Świadectwo Analizy Mąki Nr 04/17

NAZWA SUROWCA:

Mąka pszenna niestandaryzowana typ 750 (60%)
Mąka żytnia niestandaryzowana typ 720 (40%)

DOSTAWA – 11.04.2017

Wilgotność mąki wg PN-ISO-712

13%

Ilość glutenu wg PN-A-74043

28%

Wodochłonność wg PN-ISO-5530

61%
402
Liczba opadania
356
Masa
5
Rozpływalność
350
Masa deklarowana