Skip to main content
Rzeczoznawca

Event details

  • Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego Sp. z o.o.
  • 21 listopada 2018
  • środa, 9:00 do 16:00
  • DR Józef Sadkiewicz
  • 48523650520

Contact event manager

1 2 3 4

Tickets details

    View cart
    Thank you Kindly

    Mięso i przetwory mięsne rzeczoznawca-pobieranie próbek

    ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz

    środa, 9:00 do 16:00
    21 listopada 2018

    000000

    DR Józef Sadkiewicz

    48523650520

    jozefsadkiewicz@gmail.com

    Organizer's other events

    Mięso i przetwory mięsne rzeczoznawca-pobieranie próbek

    ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz

    środa, 9:00 do 16:00
    21 listopada 2018

    PRINT

    Poznaj wymagania dotyczące: 

    Mięso i przetwory mięsne -pobieranie próbek

    Kurs przygotowującego do egzaminu państwowego na rzeczoznawcę (próbobiorca)
    Towaroznawstwo z elementami prawa żywnościowego i systemu bezpieczeństwa żywności.

    Termin 21.11.2018

    1. Wprowadzenie – mięso i przetwory mięsne;
    2. Mięso – skład, wartość odżywcza, jakość i wady technologiczne mięsa;
    3. Jakość handlowa półtusz wieprzowych i wołowych oraz tuszek drobiowych jako surowiec przeznaczony do produkcji;
    4. Przetwory mięsne – produkcja, technologia, wady technologiczne przetworów mięsnych;
    5. Dodatki funkcjonalne w przetwórstwie mięsnym;
    6. Znakowanie mięsna i przetworów mięsnych jako element jakości handlowej;
    7. Prawidłowe pobieranie próbek mięsa i przetworów mięsnych.

    Szkolenie -1 dniowe

    Ilość miejsc ograniczona z racji zajęć indywidualnych i nauki samodzielnej:

    Liczba miejsc: 10

     

    W cenie: surowce, materiały szkoleniowe  na platformie www.sadkiewicz.edu.pl  oraz mnóstwo pozytywnej energii.

    *Kurs kończy się otrzymaniem certyfikatu potwierdzającego podniesienie kwalifikacji. Dokumenty są sygnowane przez Instytut Sadkiewicza CPKZ – Centrum Przyjaznego Kształcenia Zawodowego, które jest niepubliczną placówką kształcenia ustawicznego oraz dokształcania i doskonalenia zawodowego działającą w formach pozaszkolnych zgodnie z ustawą o systemie oświaty. 

    Uwaga ! Uczestnik szkolenia musi uiścić dodatkową  opłatę za egzamin Państwowy.
    Po zdaniu egzaminu pisemnego i teoretycznego przed Państwową Komisją uprawnienia rzeczoznawca (próbobiorca)-  w zakresie pobierania próbek: Mięso i jego przetwory.

    Egzamin państwowy odbędzie się 21 11 2018 r.

    Dlaczego praktyczna nauka u nas jest opłacalna?

    Zatrudniamy wybitnych specjalistów.
    Posiadamy 50 lata doświadczeń.
    Cenimy jakość, dlatego liczba uczestników jest ograniczona do niezbędnej ilości.

    Jesteśmy praktykami, łączymy wiedzę z praktyką.

    W cenie: surowce, dostęp do platformy e-learningowej 24 /dobę, materiały szkoleniowe.

    (nie zabezpieczamy noclegów i dojazdu na szkolenia)

    Zachęcamy do szkoleń
    więcej inf. pod nr tel 52 365 05 20, Pani mgr Izabela Szatlach