Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /instytut-sadkiewicza/wp-content/plugins/wp-crm/lib/class_default_api.php on line 693
BEGIN:VCALENDAR VERSION:2.0 PRODID:Imitheme.com BEGIN:VEVENT UID:20211130T133704733929050 DTSTAMP;TZID=UTC:2021-11-30 13:37:04 DTSTART;TZID=America/Los_Angeles:20210412T090000 DTEND;TZID=America/Los_Angeles:20210531T160000 SUMMARY:Kontrola jakości ziarna i mąki w "PIGUŁCE" LOCATION:Instytut Sadkiewicza CPKZ DESCRIPTION:Nowość!!! KUP SZKOLENIE  i ustal indywidualny termin szkolenia w \"PIGUŁCE\"1/1 lub w parze 2/1  z działem szkoleń. Szkolenie -1 dniowe w  indywidualnie ustalonym terminie Szkolenie przeznaczone jest dla pracowników laboratoriów kontroli jakości: w punktach skupu zboża, w młynach,  dla nauczycieli i studentów chcących podnieść swoje kwalifikacje zawodowe. Tematyka poruszana na warsztatach: Metody prawidłowego pobierania próbek laboratoryjnych. Badania jakości ziarna i mąki z punktu widzenia skupu zboża. - Tematyka ( teoria i praktyka) - Badanie jakości ziarna i mąki z punktu widzenia skupu zboża na potrzeby piekarstwa.  - Ocena i analiza: - badanie ilości i jakości glutenu w mące PN-A74043-2 - badanie liczby opadania w ziarnie i mące – ilości enzymów PN-ISO 3093 - badanie wodochłonności mąki - badanie właściwości reologicznych ciasta - badanie bieli (zamiast spalania) dla określenia typu mąki - gęstości ziarna wg PN-ISO-7971 - masy doczyszczonego ziarna zbóż oraz zanieczyszczeń i szkodników wg PN-R-74015 - masy tysiąca ziaren wg PN-68/R-74017 - szklistości ziarna pszenicy i jęczmienia – PN-70/R-74008 - wilgotności zbóż, rzepaku, nasion – PN-ISO-712 - wyrównania oraz celności ziarna- PN-R 74110 Ilość miejsc ograniczona z racji zajęć indywidualnych i nauki samodzielnej:  **(istnieje możliwość zorganizowania indywidualnych szkoleń 1-1, 2-1 na odrębnych warunkach umowy) Ilość godzin:  7  godzin W cenie: surowce, materiały szkoleniowe oraz mnóstwo pozytywnej energii. *Kurs kończy się otrzymaniem certyfikatu potwierdzającego podniesienie kwalifikacji. Dokumenty są sygnowane przez Instytut Sadkiewicza CPKZ – Centrum Przyjaznego Kształcenia Zawodowego, które jest niepubliczną placówką kształcenia ustawicznego oraz dokształcania i doskonalenia zawodowego działającą w formach pozaszkolnych zgodnie z ustawą o systemie oświaty.  Tak chcę wziąć udział w tym treningu i wiem, że otrzymuję: Wiedzę i umiejętności praktyczne, której nie znajdę w książkach Dostęp do specjalistycznej aparatury kontrolno-pomiarowej Dostęp do licznych konsultacji z wykładowcami sprzyjającymi wymianie doświadczeń i opinii Wysoki poziom merytoryczny zajęć Dlaczego praktyczna nauka u nas jest opłacalna? Zatrudniamy wybitnych specjalistów. Posiadamy 52 lat doświadczeń. Cenimy jakość, dlatego liczba uczestników jest ograniczona do niezbędnej ilości. Jesteśmy praktykami, łączymy wiedzę z praktyką. (nie zabezpieczamy noclegów i dojazdu na szkolenia) Zachęcamy do szkoleń więcej inf. pod nr tel 52 365 05 10, URL:https://instytut-sadkiewicza.pl/eventer/kontrola-jakosci-ziarna-i-maki-w-pigulce-2/ END:VEVENT END:VCALENDAR